Le Corbier in Les Sybelles - chalet, hotel of appartement boeken


Le Corbier is samen met La Toussuire één van de meest gunstig gelegen skistations in het grotere wintersportgebied Les Sybelles. In het skidorp Le Corbier is het zeer gezellig en rustig om te vertoeven. Zo goed als alle hotels, appartementen en chalets bevinden zich ook vlakbij de pistes, zodat u 's morgens zeer snel de bergen in kunt.

In Le Corbier vindt men verscheidene hoge torens met appartementen, met elkaar verbonden door een prachtige gallerij. Binnenin vindt u een heleboel winkeltjes, restaurantjes, bars, een apotheek en ook een supermarkt. Buiten de gallerij bent u dan weer steeds welkom op één van de vele terrasjes. Bovendien kan u in Le Corbier ook gaan zwemmen of fitnessen, indien u dat wilt.

Le Corbier is voor beginnende skiërs echt een skiparadijs. Heel wat gezinnen met kinderen boeken dan ook ieder jaar weer hun goedkope skivakantie naar Le Corbier. In het midden van het skigebied worden u enkele eenvoudige blauwe pistes aangeboden en ook een uitdagendere rode piste. De gevorderde skier raden we toch aan eens door te skiën naar St Jean d'Arves of La Toussuire waar er wel heel wat pistes naar hun niveau beschikbaar zijn. We wensen u alvast een goedkope en deugddoende skivakantie naar Le Corbier toe!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Le Corbier, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.