St. Jean d'Arves in Les Sybelles - chalet appartement boeken


In St. Jean d'Arvès treft u misschien wel het kleinste maar tevens ook het rustigste skidorp in Les Sybelles aan. We merken op dat ieder jaar alsmaar meer wintersporters de weg naar St. Jean dArves beginnen te ontdekken, doch heeft het intussen nog niets van haar charmes en gezelligheid verloren. Dit gezellige skidorp bestaat enkel uit lage bebouwing en chalets en is een immens populaire skivakantie bestemming voor families en gezinnen. Voor een bruisende après-ski bent u hier wel niet aan het juiste adres, aangezien er hier slechts enkele bars en restaurantjes zijn. Maar voor een rustgevende en gezellige vakantie is dit eigenlijk volgens ons een ideale situatie.

Kortom: wie graag fenomenale skifaciliteiten tot zijn beschikking heeft (u resideert namelijk in het grotere skigebied Les Sybelles), maar toch het liefst resideert in een rustige, en stille omgeving met uitzicht op een prachtig landschap moet sowieso een keer in St. Jean d'Arvès geweest zijn. We kunnen het u enorm aanbevelen. Veel plezier op uw goedkope en ontspannende wintersportvakantie!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer St Jean d'Arves, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.