La Toussuire in Les Sybelles - chalet, hotel of appartement boeken


Fontcouverte La Toussuire is samen met Le Corbier één van de meest gunstig gelegen skistations in het grotere wintersportgebied Les Sybelles. Het skigebied van La Toussuire is een ideale goedkope vakantiebestemming voor families met kinderen en voor beginnende skiërs. De hellingen zijn namelijk in het algemeen niet zo enorm steil te noemen. Wat we ook heel positief vonden, is dat heel wat pistes uitkomen in het centrum van La Toussuire: ideaal om in de vroege namiddag meteen aan de après-ski te beginnen.

We zijn er ook van overtuigd dat u zich in het dorp van Fontcouverte-La Toussuire meteen zult thuisvoelen. Het dorp bruist echt van de sfeer, zowel in het hoger als het lager gelegen gedeelte. In het hogere deel van La Toussuire treft men meestal gezinnen aan die zich huisvesten in één van de kleinere accomodaties of chalets. In het centrum daarentegen vindt u de grotere complexen waar meestal jongeren resideren en natuurlijk ook de sfeervolle winkeltjes en restaurants.

Kortom: La Toussuire is een uitstekende wintersportbestemming en wordt de laatste jaren alsmaar populairder bij gezinnen met kinderen. Veel succes in het zoeken naar een goedkope skivakantie naar Fontcouverte La Toussuire. Geniet van een deugddoende wintersportvakantie!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Fontcouverte La Toussuire, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.