Baqueira Beret skivakanties: goedkope hotels en appartementen


Buiten Sierra Nevada heeft Spanje nog een ander zeer prestigieus skioord. Baqueira, dat door velen wel als het beste van deze twee wordt bestempeld, is daarenboven groter dan Sierra Nevada en bevat maar liefst 104 km uitstekende skipistes, variërend tussen de 1500 en de 2510 m. Baqueira, gelegen in de Pyreneëen, is voornamelijk geschikt voor beginnende skiërs en jonge gezinnen met kinderen: de meerderheid van de pistes is immers blauw of groen, maar er is uiteraard ook een grote keuze aan rode (32 km) en zwarte pistes (8 km). Dat dit de place-to-be is, merken we ook aan het lijstje beroemdheden dat hier vaak op wintersport komt. Koning Juan Carlos, president Aznar of zelfs Johan Cruijff, de kans dat je ze hier tegen het lijf loopt is niet onbestaande.

Baqueira is dan ook een enorm gezellig skigebied. Het is dan wel een enorm populair en drukbezocht skigebied, in Spanje heerst er eigenlijk altijd een heel aangename sfeer. De hotels en appartementen zijn zeer gezellig en aan ontspanningsmogelijkheden is er in Baqueira hoe dan ook geen tekort. Après-ski bars, restaurants, een verwarmd en enorm modern ingericht zwembad, kinderopvang, zelfs drankgelegenheid op de pistes is beschikbaar in dit stijlvolle Spaans skigebied. Voor meer informatie kan u steeds terecht op de officiële site van dit  skigebied (http://www.baqueira.es/). Veel skiplezier in Baqueira.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Baqueira-Beret, Spanje. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.