Santa Cristina - Val Gardena: goedkoop hotel of appartement


Indien u op zoek bent naar goedkope skivakantie in een rustige sfeervolle omgeving is Santa Cristina misschien wel iets voor u. San Cristina bevindt zich aan de zonnige kant van het grootste Val Gardena en heeft een prachtig uitzicht op de prachtige Langkofel. Santa Cristina is een enorm gezellig skidorp, niet al te druk en met alles in zich om u een perfecte skivakantie te bezorgen. Gezellige winkeltjes, leuke restaurants, sfeervolle bars heeft men hier zeker en vast maar wenst u echter nog te genieten van een après-ski raden we toch aan om verder door te skiën naar Ortisei. Dankzij een busverbinding tussen Ortisei en Santa Cristina geraakt u nadien ook weer steeds tijdig thuis.

De skimogelijkheden die men in San Cristina aantreft zijn bovendien ook van uitermate hoog niveau. Zoals u misschien wel weet maakt dit rustige skidorp deel uit van het Val Gardena en de Dolomiti Superski. Dit gigantische skigebied biedt voor iedere skier en snowboarder wel wat wils, zoveel keus dat u niet weet waar u moet beginnen. Wat u daarnaast zeker een keer moet gedaan hebben is de Sella Ronde route. Dit is een dagtocht die u doorheen het hele gebied brengt doorheen de prachtigste landschappen. De Sella Ronde is echt een must om gedaan te hebben! Veel skiplezier op wintersportvakantie in San Cristina. Het zal u zeker en vast aanstaan!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Santa Cristina, Val Gardena. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.