Ortisei - Val Gardena: goedkoop hotel of appartement


Het bekendste en aldus ook populairste skidorp in het grote skigebied Val Gardena is ongetwijfeld Ortisei. Deze wintersportbestemming, die ook vaak St. Ullrich genoemd wordt, bevindt zich dus in het Val Gardena in het prachtige Dolomieten-gebergte en heeft een aanbod van veel mooie luxe hotels en appartementen. Het is een dorp dat bruist van de gezelligheid en waar een heleboel te doen valt. Er zijn hier trouwens ook uitstekende après-ski faciliteiten, heerlijke restaurants met authentieke Italiaanse gerechten, bars met veel ambiance, discotheken, ... Kortom: alles om u een goedgevulde en goedkope skivakantie te bezorgen.

Maar natuurlijk komt u niet helemaal tot hier om enkel maar te eten en te feesten. Ook de skimogelijkheden in Val Gardena zijn van een bijzonder hoog niveau. Men krijgt hier zo'n 176km aan uitstekend onderhouden pistes voorgeschoteld, maar ook aan de langlaufers onder ons is gedacht met meer dan 100km loipes. De brede en goed verzorgde skipistes maken van Ortisei een schitterende vakantiebestemming voor beginnende skiërs. En de betere skiërs kunnen zich naar hartelust uitleven op één van de vele zwarte pistes of kunnen een tocht ondernemen door de Dolomiti Superski. We wensen u alvast een prettige en goedkope skivakantie toe.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Ortisei, Val Gardena. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.