Canazei - Italie wintersportvakanties: goedkope hotels & appartementen


In het lijstje van grote wintersportoorden van de Dolomieten in Italië hoort Canazei zonder twijfel thuis. Dit skigebied vormt het hart van het Val di Fassa, en wordt omringd door een indrukwekkend naaldbomen-woud. In dit Val di Fassa treft men maar liefst 138 km uitstekende pistes aan, waaronder zelfs 78 km rode pistes. Ongetwijfeld een garantie op skiplezier. De boarders en langlaufers krijgen ook een zeer mooi aanbod voorgeschoteld, in het nabijgelegen Belvedere ligt een zeer mooie halfpipe, die menig snowboarder zal doen watertanden. Langlaufers kunnen genieten van de Marcialonga loipe die ruim 70 km lang is, en je zowel langs het Val di Fiemme als het Val di Fassa brengt.

Canazei is echt één van de gezelligste wintersportdorpen waar we ooit zijn geweest. De après-ski faciliteiten staan hier op een zeer hoog niveau, en dankzij de vele skihutten, restaurants, bars en de discotheek valt er hier steeds veel te beleven. Daarnaast hebben ze hier ook een zwembad, een welnesscentrum, tenniscomplex en een schaatsbaan. Daarnaast vonden wij de verschillende smalle, licht steile steegjes echt supergezellig om door te wandelen. Veel skiplezier daar in Italië.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Canazei, ItaliŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.