St. François Longchamp: goedkope appartementen & hotels


Op zoek naar een goedkope skivakantie naar het gezellige skidorp St. Francois Longchamp? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres! St. François Longchamp maakt samen met het skigebied Valmorel deel uit van het grootse skistation Le Grand Domaine. Het is een zeer klein, maar gezellig skidorp dat is opgebouwd uit twee verscheidene delen: St Francois Longchamp 1650 en St. François Longchamps 1450.

Desondanks het hier om een vrij klein dorpje gaat, is er hier steeds iets te beleven. Lekker gaan eten in één van de sfeervolle restaurantjes, een feestje bouwen in de Mackanzie Bar, we zijn er van overtuigd dat u hier zich allerminst zal vervelen.

Alsmaar vaker boeken families met kinderen hun goedkope wintersportvakantie naar dit rustieke skidorp. Eén van de voornaamste redenen is dat men in St. Francois Longchamps heel wat eenvoudige pistes heeft waar kinderen en beginnende skiërs al snel de skibeginselen kunnen aanleren.

Maar begrijp ons niet verkeerd: ook goede skiërs kunnen hier zeker hun slag slaan. Zo krijgt u hier ook zo'n 15km zwarte pisteroutes voorgeschoteld, en als u hier toch op uitgekeken raakt, kunt u natuurlijk ook de rest van Le Grand Domaine gaan verkennen (met liefst meer dan 150km pistes). We wensen u alvast een prettige skivakantie naar het gezellige St. Francois!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer St Francois Longchamp - Le Grand Domaine, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.