Chamrousse - Frankrijk: Goedkope appartementen op wintersport


Chamrousse is met zijn 90 km aan pistes wellicht één van de kleinere skigebieden die men in Frankrijk kan terugvinden. Toch blijkt deze bestemming ieder jaar weer een heleboel gegadigden naar zich toe te trekken, en ons viel ook het grote aantal gezinnen op. Dat Chamrousse zo populair is voor wintersportvakanties met de familie valt deels te verklaren door de samenstelling van het gehele skigebied. Zo is het gebied verdeeld in twee gedeeltes: een deel voor gevorderden en een deel voor kinderen en beginners. Beginnende skiërs en boarders kunnen zich hier dus ook naar hartelust uitleven zonder angst te hebben voor snelheidsduivels achter hen. Deze personen kunnen zich uitleven op de Olympische pistes die zich op het sportieve gedeelte bevinden, en ook aan de snowboarders is in Chamrousse gedacht. Zij krijgen een prachtige halfpipe en een groot snowboardpark tot hun beschikking: aan jumps, rails, quarterpipes dus geen gebrek.

Naast de uitstekende ski-infrastructuur heeft men in Chamrousse tijd noch moeite gespaard om haar talrijke bezoekers ook iets buiten het skiën aan te bieden. Naast de traditionele winkeltjes, restaurants en bars vindt men hier immers ook bijvoorbeeld een schaatsbaan, een cinema, een zwembad en een zeer uitgebreid sportcomplex terug. Geen reden om je hier te vervelen dus. Veel sneeuwpret gewenst!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Chamrousse, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.