Oz en Vaujany skivakanties: goedkope wintersport aanbiedingen aan Alpe d'HuezHet skigebied van Alpe d'Huez is al decennia lang één van de grootste en populairste wintersportgebieden van heel Frankrijk. Het hele skigebied strekt zich uit van de Pic Blanc en verbindt Alpe d'Huez met een resem schilderachtige dorpjes als Villard-Reculas, Oz en Vaujany. Zoals we van de Franse gebieden gewend zijn, is er ook in Alpe d'Huez sprake van een uitgebreide en kwalitatief hoogstaande accomodatie aanwezig. Ruim 235 km aan perfect onderhouden pistes van allerlei moeilijkheidsgraden zorgen voor een optimaal skiplezier aangepast aan ieders niveau.

Maar ook voor de niet-skiër en -snowboarder valt er zeker genoeg te beleven in dit naar onze normen relatief uitgestrekt dorp. Een ijsschaatsbaan, een klimmuur, een zwembad, een sauna, discotheek, ... Ze hebben het hier allemaal. Vervelen zal je je hier dus zeker niet doen. Ook voor groepsreizen is Alpe d'Huez dus een ware trekpleister. Tot slot willen we de tamelijk gevorderde skiërs nog een leuke tip meegeven. Hou je van een uitdaging? Dan is de afdaling van de Sarenne misschien wel iets voor jou. Deze piste is één van de langste zwarte afdalingen ter wereld: 16km afdalen met een hoogteoverbrugging van maar liefst 1800 m. Zie wel dat je goed uitgerust aan de tocht begint! We wensen je alvast veel plezier op de pistes van Alpe d'Huez. Geniet ervan!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Alpe dHuez, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.