Oberstdorf hotel boeken: goedkope op skivakantieDuitsland is ondanks enkele mooie skigebieden nooit echt een grote trekpleister geweest voor het gros van de wintersporters. Doch, Oberstdorf en Garmische-Partenkirchen zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Vooral in Oberstdorf zijn er ieder jaar toch weer genoeg gegadigden die er hun vakantie komen doorbrengen. Veel heeft volgens ons te maken met de rustige, sfeervolle uitstraling van het dorp, dat ongeveer 10.000 inwoners telt. De verschillende hotels en appartementen zijn vrij ruim en verzorgd te noemen, en dat allemaal voor een prijs die beduidend lager ligt dan in de meer populaire skigebieden in Europa.

Ondanks de populariteit van het skistation is het er doorgaans wel zeer rustig vertoeven. Overvolle pistes kom je hier niet zo vaak voor en wachttijden aan de liften al sowieso niet. Behalve gedurende de eerste week van januari dan toch: dan wordt hier namelijk de start gegeven van het befaamde vierschansentoernooi.

Kortom: voor diegenen die rust en gezelligheid op prijs stellen, kunnen we een verblijf in Oberstdorf alleen maar aanbevelen. Niet te lang twijfelen dus! Plezier gegarandeerd in Oberstdorf!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Oberstdorf, Duitsland. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.