Garmisch Partenkirchen Hotels: goedkope skireizenIn Garmisch-Partenkirchen, tevens Duitslands enige Alpenstad kan men de grootste berg van Duitsland aanschouwen, namelijk de Zugspitze. Deze berg is net geen 3000 m hoog en maakt deel uit van het Wettersteingebergte. Dat het ook ideaal terrein is voor skiërs, snowboarders en langlaufers behoeft volgens ons geen uitleg. In totaal kan men beschikken over 59 km pistes, waarvan er meer dan de helft rode pistes zijn. Daarom is het gebied volgens ons meer speelterrein voor de meer gevorderde skiër en gaan beginners zich hier iets minder thuisvoelen.

Verveling staat niet in het woordenboek van Garmisch-Partenkirchen. Hier vindt men eigenlijk alles wat men nodig heeft om zich te amuseren, ook voor tot in de late (of is het vroege?) uurtjes. Een bioscoop, theaters, casino, concertzalen, ... U noemt het op, ze hebben het hier wel. Wij kunnen dan ook alleen maar aanraden om op zoek te gaan naar voordelige (last minute) skivakanties naar dit bruisende skigebied. Het internet zet je altijd goed op weg! Alvast veel sneeuwplezier!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Garmisch-Partenkirchen, Duitsland. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.