Bansko hotel: goedkope wintervakanties


Het eeuwenoude stadje Bansko is gelegen aan de voet van het majestueuze Pirin-gebergte in Bulgarije. Het gelijknamige skigebied is één van de echte toppers in Bulgarije wat betreft de sneeuwkwaliteit. Men heeft hier immers gedurende een uitgestrekte periode het meeste sneeuwzekerheid van heel Bulgarije wat ervoor zorgt dat een skiseizoen in Bansko pas in april echt naar z'n einde toe loopt. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich hier naar hartelust uitleven op de 64 km uitgestrektheid aan pistes. Voor de meer gevorderden is er keus uit 1 zwarte en 6 rode pistes, de beginners opteren eerder voor de 12 resterende (7 blauwe en 5 groene).

Wat betreft de faciliteiten voor na het skiën is er voor ieder wel iets voorhanden. Gezinnen kunnen kiezen voor één van de vele traditionele restaurantjes die steeds voor u klaarstaan met streekproducten. Maar ook de jongeren zullen zich hier niet vervelen: 2 discotheken en talrijke terrasjes zorgen ervoor dat een (overigens relatief voordelige) wintertrip naar Bansko niet ongemerkt voorbijgaat. Kortom: wie houdt van een rustige, gezellige wintersportvakantie in een stadje dat bruist van de historiek, is in Bansko met zijn gat in de boter gevallen.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Bansko, Bulgarije. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.