Les Quatre Valées skivakanties: goedkope hotels en appartementen in Veysonnaz


Les Quatre Vallées is een enorm populair skigebied in Zwitserland dat onder meer de dorpen Veysonnaz, Nendaz, Thyon, La Tzoumaz en Verbier omvat. De gemoedelijke sfeer in deze dorpen en op de talrijke pistes zorgen er ook voor dat alsmaar meer Belgen en Nederlanders op wintersport trekken naar dit prestigieuze skigebied. Wij trokken vorig jaar naar Veysonnaz en waren verrast door het grote aantal Nederlandstaligen aan de skiliften. We kunnen ze geen ongelijk geven, het ruime aanbod aan skipistes biedt wintersporters van elk niveau een onvergetelijke vakantie.

Het allerhoogste punt in Les Quatre Vallées is ongetwijfeld de Mont-Fort, die zich op 3300 m hoogte bevindt. Deze afdaling is één van de langste (15 km) en mooiste pistes die u in de Alpen kan terugvinden. Wijzelf konden er vorig jaar spijtig genoeg niet van genieten doordat barre weersomstandigheden de piste te risicovol maakten. Hopelijk heeft u meer geluk! We wensen je alvast een zalige wintervakantie in dit prachtige skigebied.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Les Quatre Vallées, Zwitserland. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.