Engelberg skivakanties: goedkope hotels en appartementen


goedkope wintersport vakanties engelberg zwitserland Engelberg is een waar typevoorbeeld van hoe een stille regio volledig kan omgetoverd worden tot een enorm populaire vakantiebestemming. Tegenwoordig oogt het ooit zo stille kloosterdorp als een enorm modern skioord dat jaarlijks een massa volk weet aan te trekken. Engelberg biedt zowaar 82 km aan uitstekend onderhouden afdalingen, in allerlei moeilijksgraden. De grootste trekpleister in Engelberg is ongetwijfeld de Titlis, de hoogste berg (3238 m) van het kanton Obwalden. In de winter ligt er soms wel 5 meter sneeuw op de Titlis. Ook langlaufers zijn hier graag geziene gasten, dit bewijze de 30 km aangelegde loipen. En wandelaars krijgen ongeveer 36 km aan uitgestippelde wandelroutes ter beschikking. Aan wintersportfaciliteiten is er hier dus met andere woorden zeker geen gebrek.

In het enorm afgelegen dorpje heerst er een enorm gezellig, warm sfeertje. Vele wintersporters komen hier hun dag afsluiten in één van de vele bergrestaurants of après-ski barretjes. Je vindt hier trouwens nog andere faciliteiten terug zoals daar zijn een verwarmd, overdekt zwembad, een sportcentrum, schaatsbaan, discotheken en zelfs een casino. Voor ieder wat wils dus. Wij wensen je hoe dan ook een ontspannende vakantie in Engelberg toe!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Engelberg, Zwitserland. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.