Spindleruv Mlyn skivakanties: goedkope hotels en appartementenZin in een keertje op wintersport te gaan in Tsjechië? Het is zeker niet iedereen gegeven, want we moeten eerlijk zijn: Tsjechië staat niet echt bekend als een populair wintersportland. Ook in het bekendste skigebied van Tsjechië, Spindleruv Mlyn heeft men niet zo'n gigantische keuze aan skipistes zoals men die wel heeft in bijvoorbeeld Frankrijk of Oostenrijk. Spindleruv biedt haar bezoekers zo'n 25 km aan goed geprepareerde pistes, en dat is naar Tsjechische normen toch al relatief veel te noemen. Er zijn 8 blauwe, 10 rode en 3 zwarte pistes. Met andere woorden een ideaal gebied voor gezinnen met kinderen of de prille beginners. Langlaufers krijgen met 72 km loipes wel spek naar hun bek, evenals de wandelaars die kunnen genieten van mooi uitgezette wandelroutes.

Spindleruv mag dan misschien wel niet zo'n groot skigebied uitmaken, het is er nog steeds veel goedkoper dan in de superpopulaire wintersportlanden. Zowel aan eten, drinken, skipassen en recreatie hoeft men niet zonodig veel geld te spenderen. Kortom: Spindleruv is klein, maar daarom niet minder fijn! Geniet van de Tsjechische gemoedelijkheid.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Spindleruv, TsjechiŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.