Sierra Nevada wintervakanties: goedkope hotels en appartementen


Wintersportvakantie en Spanje in één zin vermeld, klinkt misschien een beetje onwennig, maar het klopt volledig. Spanje wordt misschien maar al te vaak verbonden met zomervakanties, maar ook in het Zuiden van Europa hebben ze uitstekend geprepareerde skipistes. Zo bijvoorbeeld in de Sierra Nevada, wat bovendien het meest zuidelijkse skigebied van heel Europa is. Hier vindt men namelijk 84 km fenomenale pistes, die tot een maximumhoogte van 3300 m hoogte gaan. Toch vrij indrukwekkend vinden wijzelf. Langlaufloipes heeft men hier echter niet te bieden, jammer genoeg. Daarnaast is Sierra Nevada trouwens echt uniek: het is wellicht één van de weinige plaatsen in Europa waar men een wintersportvakantie met een strandvakantie kan combineren. Zo kan men bijvoorbeeld na een dagje skiën een bezoekje brengen aan de nabije Costa del Sol.

Al bij al vinden wij Sierra Nevada dus zeker een must voor wie eens een bijzondere wintervakantie wilt meegemaakt hebben. Er zijn skipistes van alle moeilijkheidsgraden, en na het skiën kan men ook hier terecht voor een ontspannende après-ski of een heerlijk hapje. De Spaanse keuken is echt om van te snoepen. Eigenlijk kan men niet spreken van een Spaanse keuken, maar eerder van een veelzijdige streekgastronomie, die be´nvloed wordt door het plaatselijke klimaat. We wensen je hoe dan ook een zonnige, ontspannende vakantie in dit Spaanse winteroord.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Sierra Nevada, Spanje. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.