Jasna wintersportvakanties: goedkope hotels en appartementen


Het mag sommigen onder ons misschien een beetje verbazen, maar ieder jaar is er een heel groot aantal wintersporters dat naar het relatief verre Slowakije vertrekt. Uiteindelijk kunnen we ze niet echt ongelijk geven. Hier vindt men ook zeer veelzijdige skigebieden terug, en vaak veel goedkoper en gemoedelijker dan in de prestigieuze, grote skioorden van Europa. Het meest spraakmakende van alle Slowaakse skigebieden is wellicht Jasna, dat zich in het laagste deel van het Tatragebergte bevindt. Jasna biedt zowel beginners als gevorderden een waaier van zo'n 55 km geprepareerde pistes, die zich tussen een hoogte van 950 tot 2024 meter bevinden. Voor een relatief onbekend skiland als Slowakije zijn dat zeker geen slechte adelbrieven.

Ons valt het voornamelijk op dat de Oost-Europese landen langzamerhand een te duchten concurrentiepositie aan het innemen zijn tegenover Midden- en West-Europa. Niet enkel op basis van de skifaciliteiten ziet men een enorme progressie, maar ook de uitrusting in de dorpjes zelf is zeer mooi te noemen. Zo is de kans dat men hier bijvoorbeeld in een krap appartement wordt geplaatst zo goed als nihil. De accomodaties zijn hier allen zeer ruim en uiterst gezellig. En aan activiteit is er hier hoe dan ook geen gebrek: après-ski bars, winkeltjes, restaurants, wellnesscentrum, ... Ze hebben het hier ook allemaal. Dus wie een gemoedelijke, maar vooral goedkope wintersportvakantie zoekt, is in Jasna zeker aan het juiste adres. Veel skiplezier in Slowakije.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Jasna, Slowakije. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.