Zell am Ziller wintersportvakantie: goedkope hotels en appartementen


goedkope wintersport vakanties zell am ziller oostenrijk Zell am Ziller is het meest centraal gelegen wintersportgebied in Zillertal, dat verder nog dorpen als Stumm, Fügen, Gerlos en Königsleiten omvat. Men vindt dit enorme skioord terug in het hartje van het sfeervolle Tirol. Zell am Ziller is echt een formidabel skigebied, voor wintersporters van alle niveau's. Algemeen gesteld kan Zell am Ziller niet echt als een moeilijk skigebied omschreven worden: de verscheidenheid aan pistes is zeer groot en de gevorderden krijgen op sommige pistes leuke diepsneeuw voorgeschoteld. Deze verscheidenheid aan pistes strekt zich uit over ongeveer 160 km pistes, die je haast rechtstreeks tot je hotel of appartementsblok leiden.

Dat het dorpje deel uitmaakt van het grote Tirol-territorium is er duidelijk aan te merken. De verschillende chalets, restaurantjes, cafeetjes en après-ski bars doen het hier allemaal zeer gezellig en traditioneel ogen. In Zell am Ziller kan u daarnaast ook nog bijvoorbeeld gaan rodelen, snowraften, parasailen, schaatsen, bowlen, ... Het ziet er dus niet naar uit dat u zich hier zou gaan vervelen. Dat lijkt ons ook wel een garantie in de traditionele Tiroler skidorpen. Het bruist hier echt van de wintersport. Veel plezier in dit stijlvolle skidorpje.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Zell am Ziller, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.