Zell am See wintersportvakanties: goedkope hotels en appartementen


Samen met Kaprun vormt Zell am See één van de meest spraakmakende skigebieden in het Europa Sportregion-skioord. Dit aan de Zeller See gelegen skigebied bevat 70 km aan uitstekende, sneeuwzekere pistes en vormt een ideaal speelterrein voor zowel skiers, snowboarders als langlaufers. Deze laatsten krijgen maar liefst 58 km loipen en 2 km höhenloipe voorgeschoteld. Het maakt niet uit van welk niveau je bent, in Zell am See vind je sowieso wel iets naar je gading. Aan de ene kant heb je voornamelijk blauwe pistes en aan de andere kant dan weer vooral rode pistes, vergezeld met drie zwarte afdalingen richting het dal. Zell am See biedt ook prachtige uitzichten. Zo is er bijvoorbeeld voor de wandelaars een wandelroute die je over de Schmittenhöhe tot een hoogte van 2000 m brengt en je weet te overvallen met adembenemende panorama's. Fototoestel meenemen is de boodschap.

goedkope wintersport vakanties tirol oostenrijkWie buiten wintersport nog allerlei andere sportieve ambities heeft, kan ook in het gezellige dorpscentrum van Zell am See terecht. Een sportcomplex, een fitnesscentrum, solarium, overdekt zwembad, tennis- en squashcomplex, schaatsbaan, ... Ze hebben hier echt een zeer ruime keuze aan sportfaciliteiten. Nadien kan u nog steeds rustig uitblazen in één van de gezellige bars of restaurantjes. In de “Crazy Daisy” heerst er iedere namiddag wel een enorme ambiance, een aanrader zeker en vast. Wie zich na een hapje en een drankje nog in het nachtleven wil storten, kan terecht in één van de discotheken. Plezier verzekerd! We wensen je alvast een ontspannende, goedkope skivakantie in Oostenrijk toe
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Zell am See, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.