St Johann in Tirol: hotels en appartementen


goedkope wintersport vakanties tirol oostenrijkU bent op zoek naar een zonnige, ontspannende skivakantie? Dan bent u in St. Johann in Tirol zeker aan het juiste adres! Het skigebied, dat zich vlakbij dat van Fieberbrunn bevindt, is een zeer familiaal gebied en bevat aan 60 km pistes, aangepast aan elk niveau. Volgens ons dus een zeer geschikt gebied voor familiereizen, onderin het dal bevindt zich een terrein dat ideaal geschikt is voor beginners en kinderen. Het gebied heeft misschien wel één enkel minpunt: het hoogste punt meet slechts 1700 m en dat is wel redelijk laag voor een skigebied in Oostenrijk. Doch, dat hoeft volgens ons de pret zeker niet te bederven.

Een verblijf in St Johann is volgens ons dus zeker een te overwegen keuze. Iedereen, maar in het bijzonder jonge gezinnen, zullen zich hier zeker niet vervelen. In dit dorpje, waar er nog een echt typische Tiroolse sfeer hangt, ontbreekt het hoe dan ook niet aan après-ski bars, restaurantjes, cafeetjes en koffiehuisjes. En terwijl kunnen de kinderen zich ongestoord (autovrij) amuseren in het verwarmde zwembad of het tenniscomplex. Een goede wintersportvakantie toegewenst in het Barok dorpje.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer St Johann in Tirol, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.