Ötz goedkope wintersportvakantie: hotels en appartementen


goedkope wintersport vakanties ötz oostenrijk Het skidorpje ötz is het meest bekende dorpje in het alombekende ötztal. Doet het alsnog geen belletje rinkelen? Deze grote vallei, die maar liefst 190 km pistes bevat, is het enige Oostenrijkse skigebied met drie (!) bergtoppen die de 3000 m overschrijden. We hebben het over de Tiefenbachkogel, de Schwarze Schneid en de Gaislachkogel, de BIG-3 als verzamelnaam. Zoals u wellicht ook reeds doorhad heeft de grote vallei haar naam ook te danken aan dit zeer gezellige skidorpje. Niet geheel onterecht, dit skigebied is echt te mooi voor woorden.

In het dorpje ötz hangt er een zeer leuke sfeer, zowel overdag als 's avonds (met dank aan de avondverlichting). Pittoreske restaurantjes en cafeetjes zijn dit Oostenrijkse skioord alleszins niet vreemd. Ook vindt men in ötz nog verschillende echte authentieke, prachtige Tirolerhuizen terug. ötz is niet echt groot maar volgens ons echt ideaal voor families en skiërs die het graag wat rustig houden. Conclusie: op wintersport gaan in het ötztal is echt Oostenrijk ten top! Veel plezier in Tirol.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Ötz, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.