Ítz goedkope wintersportvakantie: hotels en appartementen


Hoewel Montafon bij de Belgen en de Nederlanders niet zo'n zeer bijzonder bekend gebied kan genoemd worden, moet het volgens ons zeker niet onderdoen voor de grote trekpleisters van Oostenrijk. Het relatief grote Montafon-dal bestaat uit zes verschillende, kleinere skigebieden die allen toegankelijk zijn met één en dezelfde skipas. Samen bieden deze zes kleinere dorpen u meer dan 200 km pistes, geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren skiërs. De echte experts kunnen zich uitleven op de verschillende buckelpistes en diepsneeuw-afdalingen. Het skigebied Golm is vooral populair bij de snowboarders, door de aanwezigheid van een prachtige halfpipe.

In de verschillende dorpjes zelf zit de sfeer er alleszins ook goed in. In de meeste kan u na het skiën ook genieten van een ontspannende après-ski of een live-concert. Daarnaast bieden deze u allen ook verscheidene winkeltjes, barretjes, gezellige restaurants of een bioscoop. We wensen je alvast een zonnige en ontspannende wintersportvakantie toe.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Montafon, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.