Kitzbühel hotels en appartementen


Het Oostenrijkse Tirol heeft duidelijk heel wat prachtige skigebieden te bieden. Net als Fieberbrunn en St. Johann in Tirol heeft Kitzbühel een zeer gerespecteerde naam onder de vele wintersporters. Mede door haar goede ligging groeide Kitzbühel al snel uit tot een van de meest prestigieuze skioorden die Oostenrijk rijk is. Met haar 148 km aan prachtige skipistes weet het wintersporters van elk niveau ieder jaar weer een onvergetelijke vakantie te bezorgen. In het gebied is ook een uitdagende skisafari ontwikkeld die u helemaal naar de andere kant van het gebied brengt. Vooral de wereldberoemde "Hahnenkam" afdaling is een must voor elke skiër of snowboarder die in Kitzbühel langsgaat. Maar ook de langlaufers zijn hier aan het juiste adres, Kitzbühel biedt hen zowaar 40 km aan uitstekende loipes.

Bij een dergelijk prestigieus skigebied hoort natuurlijk ook een perfecte accomodatie in het stadje zelf. En die is er hoe dan ook, en wat voor één: aan après-ski hutten is er hier alleszins geen gebrek. Natuurlijk zijn er behalve de après-ski nog heel wat meer mogelijkheden in Kitzbühel. U kunt bijvoorbeeld eens gezellig gaan winkelen in één van de vele winkelstraatjes, of een bezoekje brengen aan het prestigieuze casino. Kitzbühel is als het ware een uitstekende keuze voor wie graag naar een levendig, doch gezellig skigebied trekt. Wij wensen je alvast een deugddoende wintersport vakantie.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Kitzbühel, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.