Kaprun hotels en appartementen: goedkope wintersportvakantie


Kaprun is één van de twee (-Zell am See-) skigebieden die deel uitmaken van het grote skigebied Europa Sportregion. Zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat dit één van de mooiste gebieden van Oostenrijk is. U moet zich maar eens naar het hoogste punt, de Kitzsteinhorn (3029 m) begeven, het uitzicht is er adembenemend. Neem zeker een fototoestelletje mee indien mogelijk. En door de aanwezigheid van een prachtige gletsjer en een ruim arsenaal aan sneeuwkanonnen heeft men hier voor een zeer lange periode (zelfs in de zomer) quasi sneeuwzekerheid. Kaprun is met zijn 55 km zeker geen klein gebied, al zullen de avonturiers die graag lange tochten doen het gebied al zeer snel doorkruist hebben.

Kaprun blijft zeker en vast één van de topbestemmingen in Oostenrijk. Na de skitreinramp in 2000, dat voor een enorme daling van het bezoekersaantal in de daaropvolgende jaren zorgde, is dit skigebied weer volop aan het opflakkeren. En dat verbaast ons geenszins, Kaprun is een enorm sfeervol stadje, met leuke restaurantjes, cafeetjes en bars. Ook het sportcentrum met solarium, fitness, sauna en overdekt zwembad is een bezoekje waard. Kortom: Kaprun is op en top wintersport. Veel plezier op de skilatten!




We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Kaprun, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.