Ischgl sneeuwvakantie: goedkope hotels en appartementen


Zin om te gaan skiën in Ischgl? U bent zeker niet alleen, ieder jaar zorgen een massa mensen er voor dat dit één van de populairste wintersportbestemmingen ter wereld is. We kunnen ze alvast geen ongelijk geven. In Ischgl vinden we uitstekende sneeuw, hypermoderne liften en ruim 210 km aan fantastische, uitgebreide pistes terug. Alles wat u hier terugvindt, is van absolute topkwaliteit. Maar u hoort ons waarschijnlijk al afkomen: op wintersport gaan in Ischgl is verre van goedkoop. De prijzen van de skipassen, overnachtingen en verschillende aankopen liggen hier in Oostenrijk ver boven de gemiddelde prijs.

Voor wie geld echter niet zo'n probleem vormt, kunnen we een vakantie naar Ischgl zeker en vast aanbevelen. De prijzen mogen dan wel wat hoger liggen dan in andere populaire skigebieden, volgens ons is elke cent het meer dan waard. Op sportief gebied zijn er naast skiën en snowboarden nog voldoende andere dingen om te doen. Denk hierbij aan het openbare zwembad, indoor-tennis, squash en de openluchtijsbaan. Kortom: Ischgl is TOP!!! We wensen je hoe dan ook een deugddoende en een zo voordelig mogelijke wintersportvakantie. Veel skiplezier!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Ischgl, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.