Gerlos skireizen: goedkope hotels en appartementen


Gerlos aah! Nog zo'n prachtig skigebied waar we niets anders gedaan hebben dan ons echt rot geamuseerd. Het was hier echt ontzettend leuk om te zijn, en niet enkel om te skiën. Gerlos maakt deel uit van het grote Zillertal Arena skioord dat zich met al haar idyllische dorpjes en fermettes een van de betere in Oostenrijk mag noemen. U kan steeds kiezen of u een skipas voor het hele Zillertal of enkel één voor Gerlos wenst aan te schaffen. Zillertal in zijn geheel biedt u ruim 620 km sneeuw, maar Gerlos alleen is volgens ons met zijn 155 km pistes zeker al een relatief uitgebreid skigebied te noemen. Dit skigebied is dankzij zijn hoge ligging een zeer sneeuwzeker gebied dat zowel voor skiërs, snowboaders, langlaufers en wandelaars uitstekende adelbrieven kan voorleggen. Zo zijn er hier 25 km wandelroutes, 12 km loipes en een enorm grave halfpipe.

Voor de après-ski liefhebbers is Gerlos ongetwijfeld een zeer goede keuze. Men treft hier een zeer ruim aanbod aan cafeetjes waar men eens goed kan doorzakken. Onder meer bij Luigi's Turbobar moet je zeker eens langsgegaan zijn. Ambiance verzekerd! Voor de sportievelingen is er gezorgd voor een tennishal, een squashcomplex en een schaatsbaan. Veel plezier in Gerlos!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Gerlos, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.