Fieberbrunn skivakantie: goedkope hotels en appartementen


Het skigebied van Fieberbrunn in Tirol is met zijn 35 km aan pistes ongetwijfeld één van de kleinere skigebieden die men in Oostenrijk aantreft. Het dorpje bevindt zich tussen de grotere skigebieden St. Johann in Tirol en Zell am See en maakt deel uit van het omvattende skioord van Schneewinkl. Van deze drie skigebieden is Fieberbrunn wellicht nog het minst bekend bij het grote publiek, al stellen we vast dat dit gezellige skioord de laatste jaren alsmaar aan populariteit aan het winnen is. Wij kunnen Fieberbrunn zeker aanraden aan de jongere gezinnen onder ons, wiens kinderen nog de ski-beginselen moeten bijgebracht worden. Aan groene en blauwe pistes alleszins geen gebrek.

In het dorpje zelf is het zeer gezellig vertoeven en men heeft hier voor iedereen wel iets in petto. Zo kan u naast het skiën steeds terecht in de sauna, het verwarmde zwembad of het zalig ontspannende solarium. Ook de après-ski faciliteiten staan hier goed op poten: zowel in de plaatselijke hotels als in één van de vele bars ontvangt men u met veel plezier om rustig van het skiën te bekomen. Veel skiplezier!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Fieberbrunn, Oostenrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.