Selva di Val Gardena: goedkope hotels & appartementen


Op zoek naar een ontspannende goedkope skivakantie in het Italiaanse Val Gardena? Dan moet u zeker eens het kleine dorp Selva bekijken. Selva (ook onder de naam Wolkenstein bekend) is het kleinste van de drie skidorpen die men in Val Gardena aantreft, maar hoeft volgens ons zeker niet onder te doen voor Ortisei en San Cristina. Selva is een enorm gezellig skidorp waar bovenal rust, stilte en genieten van de natuur centraal staat. De après-ski is van een zeer degelijk niveau en in de gezellige restaurants in het centrum kan u 's avonds heerlijk gaan eten. In Selva bevinden zich verder onder andere ook een zwembad, een tennisbaan en een bowlingcentrum zodat er van verveling niet snel sprake zal zijn.

En wat betreft de skifaciliteiten in het prachtige skigebied van Val Gardena kunnen we alleen maar positieve dingen zeggen. Zowel voor beginners als reeds ervaren skiërs is er een voldoende gevarieerd aanbod aan gemakkelijke en uitdagendede pistes. Bovendien vindt men in Selva Gardena aansluiting met het megaskigebied Dolomiti Superski, met ruim 1200km prachtige skipistes. Dit is dus echt een ideaal gebied voor wie graag lange uitstapjes maakt. Veel succes in het zoeken naar een goedkope wintersportvakantie naar het kleine, maar bruisende Selva!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Selva, Val Gardena. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.