Monte Rosa sneeuwvakantie met kinderen: hotels en appartementen


Italië is misschien niet het land dat om een grote wintersportcultuur bekendstaat, maar ook hier vindt men tal van goed uitgeruste skigebieden terug. Eén daarvan is het moderne skigebied van Monte Rosa. De gelijknamige berg bevindt zich in de Walliser Alpen en vormt als het ware de grens tussen Italië en Zwitserland. Een verre reis hoeft het dus alleszins niet te worden. De enorme hoeveelheid en diversiteit aan pistes qmaken van dit nog relatief onbekende gebied een fantastische locatie zowel voor skiërs als voor snowboarders. Ruim 170 km pistes liggen hier namelijk voor u klaar!

Wij zijn er trouwens rotsvast van overtuigd dat Monte Rosa een uitstekend gebied is om met heel de familie naartoe te gaan. Dankzij haar geografische ligging is dit gebied immers nog vrij onbekend bij het overgrote publiek. Hier vindt men dan nog echte, rustige, sfeervolle vakantiedorpjes terug, uitgerust met een heleboel ruime, piekfijn in orde appartementen en hotels. Een aanrader voor heel de familie dus! En mits goed zoeken hoeft het zelfs niet noodzakelijk veel geld te kosten. Veel skiplezier!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Monte Rosa, ItaliŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.