Molveno goedkope skireizen: residence hotels en chalets


Naast het megapopulaire Canazei is er nog een ander zeer populair skigebied in het Italiaans Dolomietengebergte. Molveno, op 864 m gelegen, ligt vlakbij de bergketen en biedt een prachtig uitzicht op het gelijknamige recreatiemeer. Velen noemen dit skigebied de parel van de Dolomieten, en wij begrepen meteen waarom. Molveno bevindt zich dan wel niet vlakbij de skipiste, in het naburige dorp Fai de Paganella geraakt u in een paar minuutjes met de skibus. Het skigebied mag met zijn 50 km wel iets kleiner zijn dan het globale skigebied-gemiddelde, het is volgens ons zeker een bezoekje waard. Zeker de nog niet zo ervaren skiërs zullen zich dagenlang amuseren in de uitstekende sneeuw.

goedkope wintersport molveno italieWat Molveno volgens ons nu zo speciaal maakt, is dit typisch Italiaans dorpje zelf. Zijn kenmerkende steegjes en smalle straatjes konden ons zeer zeker bekoren, samen met de meerdere sfeervolle bars en restaurants. Weet je een avond niet wat te eten? Ga zeker eens langs bij Pizzeria Ciao, de pizza's zijn hier overheerlijk. Dit kleine dorpje beschikt overigens ook over heel wat kwaliteitsvolle faciliteiten: zo heb je hier onder meer tennisbanen, een olympisch zwembad, enzomeer. Doe ze daar de groeten in Italië.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Molveno, ItaliŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.