Livigno goedkope sneeuwvakanties: hotels, chalet


Nog vlakbij de grens tussen Zwitserland en Italië bevindt zich het ski-oord van Livigno. Dit wintersportoord, dat vaak ook de naam "Piccolo Tibet" (het kleine Tibet) meekrijgt, is één van de grootste en hoogste skigebieden van de regio en kan daardoor ieder jaar rekenen op zeer veel bezoekers. Hier treft men ruim 115 km aan uitstekende pistes, overwegen rode maar zeker ook een ruim aanbod aan groene en blauwe pistes. De 40 km loipen zijn bovendien ook adembenemend speelterrein voor diegenen die graag langlaufen. Sinds kort is dit zonnige, maar toch relatief koude skigebied tot één van de meest populaire wintersportgebieden van heel Italië. In Livigno heeft men trouwens quasi garantie op een ruim aantal uren zon en tevens een zeer lange periode sneeuwzekerheid.

Gaan skiën in Livigno heeft nog een ander zeer groot voordeel: net als in Grandvalira is dit skigebied een volledig taxvrije zone. Neem dus zeker eens een kijkje in één van de vele winkeltjes die dit schilderachtige dorp rijk is. En wenst u na het skiën terug op te warmen, kan u in het rijke gamma van bars, cafeetjes of restaurants vast en zeker uw goesting vinden. Geniet alvast van het goedkope leven in Livigno.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Livigno, ItaliŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.