Wintersportvakantie op de Kronplatz: lastminute aanbiedingen


Eén van de bekendste taliaanse skigebieden bij de Belgen is wellicht dat van de Kronplatz. Dit ski-oord biedt u 90 km pistes (van 834 tot 2275 m), met ruime aandacht voor de verschillende moeilijksgraden. Overwegend vindt men hier wel vooral blauwe pistes terug, maar er is uiteraard ook een ruim aanbod aan rode en zwarte pistes. De meeste afdalingen zijn dus globaal gemakkelijk tot middelzwaar te noemen, met uitzondering van de zwarte afdaling die u naar het dalstation van Reischach brengt. Zeker aan te raden! Ook voor langlaufers en snowboarders is dit skigebied een goede locatie, er zijn maar liefst 280 km loipen en de boarders kunnen zich uitleven in de prachtig aangelegde halfpipe.

Na het skiën kan u natuurlijk nog terecht in de vele restaurantjes en bars die de verschillende gezellige daldorpen rijk zijn. Zowel in Bruneck, Olang en St Lorenzen zal men u met open armen ontvangen. De service is echt van een zeer hoge kwaliteit. Als verblijfplaats kunnen we u Olang zeker en vast aanbevelen. In dit immer gezellige Zuid-Tiroolse dorpje is het zeer sfeervol vertoeven, en u treft hier een ruim gamma aan mooie, vooral met hout beklede hotels en appartementen aan. We wensen je alvast een leuke skivakantie in Italië.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Kronplatz, ItaliŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.