Corvara - Alta Badia wintersportvakanties: goedkope hotels & appartementen
Op zoek naar een goedkope en rustgevende wintersportvakantie in het Alta Badia skigebied? Wie weet is Corvara dan misschien wel de skibestemming die u zoekt. Corvara is een klein, maar zeer gezellig skidorp dat zich op 1500m in het Val Badia(Sudtirol) bevindt en de voorbije jaren toch aan populariteit heeft weten te winnen. Het lijkt erop dat heel wat wintersporters de charme van Corvara alsmaar meer naar waarde weten te schatten.

Corvara maakt deel uit van de welbekende Dolomiti Superski, die u toegang geeft tot ongeveer 530 pistes. Zeer zeker de moeite dus! Het eigen skigebied is iets beperkter met 130km aan pistes maar u kan zeer gemakkelijk door skiën naar één van de nabijgelegen grotere skistations. Voor de snowboarders is er in de buurt bovendien ook een prachtige halfpipe aangelegd.

Dit kleine skistation beschikt natuurlijk niet over enorm veel faciliteiten, maar indien u niet voor overmatige luxe komt, zal het u hier zeker en vast bevallen. De typische winkeltjes, restaurants en bars vindt u ook hier in Corvara terug. Zoals het moet, ontvangen ze u hier steevast met de glimlach. Indien u van plan bent een goedkope skivakantie naar dit skistation te boeken, raden we u toch aan uw hotel of appartement in Corvara vrij spoedig vast te leggen. Vakantieaanbiedingen naar dit skioord gaan alsmaar sneller de deur uit. Veel succes!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Corvara, in Alta Badia. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.