Campitello - Val di Fassa wintersportvakanties: goedkope hotels & appartementen


ÔĽŅ

Op zoek naar een goedkope skivakantie in het Italiaanse Val di Fassa? Dan is Campitello misschien wel iets voor u. Dit leuke dorp bevindt zich vlakbij het grotere Canazei, en staat welbekend om haar uitstekende ambiance. De winkeltjes, de restaurants, de bars, … ze hebben allemaal wel iets bijzonders te bieden. Samen met de luxe hotels, mooie appartementen en gezellige chalets maakt dit van Campitello een wel te overwegen skibestemming. We stellen voor dat u het zelf eens gaat uitproberen, het zal u zeker aanstaan.

We bevinden ons in Campitello op zo'n 1440km hoogte en de skipistes die ons hier worden aangeboden zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderde wintersporters. En indien u toch graag misschien eens de oversteek maakt naar een ander en groter skigebied, kan u zeer gemakkelijk verder skiën naar Val Gardena (Ortisei, Selva, San Cristina). Veel plezier op skivakantie in het Val di Fassa in het bruisende en gezellige Campitello!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Campitello, Val di Fassa ItaliŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.