Bormio wintersportvakanties: goedkope hotels & appartementen


ÔĽŅ

De naam van de skibestemming Bormio in Italië zal bij velen wel een belletje doen rinkelen. We stellen ook vast dat heel wat wintersporters ieder jaar weer hun goedkope wintersportvakantie naar Bormio boeken. Het is dan ook zeer gezellig om in dit mooie wintersport plaatsje te verblijven. Het is ook niet al wintersport wat hier de klok slaat: Bormio beschikt ook over een ruim aantal culturele bezienswaardigheden die u bij een bezoek aan dit skidorp volgens ons toch zeker eens moet bezocht hebben. En voor een avondje uit kan u steeds terecht in het oude en sfeervolle centrum, met tal van leuke restaurantjes en bars.

En wat het skiën en snowboarden betreft, is Bormio bovendien ook een uitstekende keuze als vakantiebestemming, of u nu een beginnende of gevorderde skiër bent. Men krijgt hier liefst 120km pistes voorgeschoteld en ook nog eens 56km loipen voor de langlaufers. We wensen u alvast een deugddoende skivakantie naar het charmante Bormio toe. We zijn ervan overtuigd dat het u zal bevallen.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Bormio, ItaliŽ. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.