Normafa wintervakanties: goedkope hotels en appartementenOok in Hongarije is het leuk vertoeven in de winter. Misschien is Normafa een wel iets minder geschikt locatie voor de fanatieke skiërs en snowboarders onder ons, daar de hoogste plaatselijke berg nauwelijks de 1000 m overschrijdt. Hoe dan ook, Normafa is een prachtig stadje en tevens een zeer populaire bestemming voor de vele langlaufers die er ieder jaar naartoe trekken. Zij vinden hier prachtig aangelegde routes en paden terug, die voortdurend op een uitstekende wijze onderhouden worden.

Ook buiten het skiën hoeft Normafa niet zwaar onder te doen. Gezellige hotels, waaronder het uitstekende Hotel Agro Panorama zorgen ervoor dat iedereen hier een onvergetelijke wintersportvakantie tegemoet kan. Op wintersport gaan naar Normafa heeft zo echter wel zijn voor- en nadelen. Schrikt een verre reis je niet af, kunnen wij Hongarije hoe dan ook aanbevelen. Het plaatselijke leven is spotgoedkoop, dus veel geld hoef je niet noodzakelijk uit te geven, in tegenstelling tot skilanden als Oostenrijk of Frankrijk. Veel skiplezier in Normafa!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Normafa, Hongarije. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.