Val Thorens residence: goedkope skireizen


Wellicht hebt u al wel eens gehoord van het in Frankrijk gelegen skigebied "Les Trois Vallées". Dit skioord is namelijk het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld, en biedt u 600 km aan adembenemende skipistes. Veel wintersporters kiezen er echter voor om een skipas voor één van haar deelgebieden aan te schaffen. Wij zullen onze aandacht vestigen op Les Menuires en Val Thorens, de twee populairste. Val Thorens is de drukst bezochte van deze twee en trekt ieder jaar ook een heel groot aantal Belgische wintersporters aan. De sneeuw is hier uitstékend, en dat onafgebroken van november tot in mei, maar spijtig genoeg ook vaak merkbaar aan het relatief dure prijskaartje. Voor gezinnen of sportievelingen is Les Menuiresdaarom misschien ook wel een beter en goedkoper alternatief. Of u zou op zoek kunnen gaan naar last minute aanbiedingen op het internet.

Aan après-ski en uitgaansmogelijkheden is er in Val Thorens ook absoluut geen gebrek. Wellicht is dit ook één van de hoofdredenen waarom dit skigebied ook zo in de markt ligt bij studenten en jeugdige wintersporters. Zowel vlakbij de pistes als in het dorpscentrum komt men verschillende, gezellige terrasjes, bars (en discotheken) tegen. La Luna (après-ski bar) en de Underground (discotheek) zijn heuse aanraders. Daarnaast zijn er hier ook twee winkelcentra, een cinéma, tennisbanen en een verwarmd zwembad. Wij wensen je alvast veel plezier toe op deze luxueuze en ontspannende bestemming.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Val Thorens, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.