Valfréjus skivakanties: chalet, hotel of appartement boeken


Het gezellige skidorp Valfréjus is een ideale, goedkope wintersportbestemming voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters. In Valfrejus krijgt men zo'n 60km aan perfect onderhouden pistes voorgeschoteld, met onder andere heel wat prachtige offpiste routes en een tweetal langlaufloipes. Met de bus kan u bovendien zeer eenvoudig de trip naar het nabijgelegen skigebied La Norma of Les Trois Vallées maken.

Ook voor de après-ski is men in Valfréjus zeker en vast aan het juiste adres. In het centrum kan u steevast terecht op het dorpsplein in één van de vele bars en terrasjes die men hier aantreft. Dit gezellige dorpsplein is echt dé place to be, bijna alle faciliteiten zijn hier rondom opgezet. Chique appartementen, winkeltjes, bars, restaurants, gezellige après-ski faciliteiten: hier kan men voor zowat alles wel terecht.

Zeer positief aan het skidorp Valfrejus is tenslotte dat zo goed als alle wintersportaccomodaties zich vlakbij de piste bevinden: geen vervelende wandelingen naar de piste dus. We wensen u alvast veel succes in uw zoektocht naar een goedkope skireis naar het authentieke Valfréjus.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Valfrejus, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.