Tignes, Val d'Isère in Espace Killy - hotels, appartementen


De twee dorpen Tignes en Val d'Isère vormen samen één van de grootste aaneengesloten skigebieden ter wereld, namelijk Espace Killy. Dankzij het grote aantal liften en de enorme keuze in afdalingen (298 km pistes), is het voor elke wintersporter, beginneling of gevorderde, een uitstekende bestemming. Velen zijn er dan ook van overtuigd dat dit hét beste skigebied van heel de wereld is. In Tignes, dat zich met zijn 2100m hoogte het op één na hoogste skidorp van Europa mag noemen, draait echt alles om wintersport. Gedurende het hele winterseizoen is er sneeuwzekerheid en ook de kwaliteit van de sneeuw is uitermate perfect te noemen.

En voor wie zich graag nog uitleeft na het skiën, de après-ski mogelijkheden en het nachtleven zijn hier van ongezien hoge kwaliteit. In het nabijgelegen dorp Val d'Isère is het iets rustiger vertoeven. Al is dat in Espace Killy natuurlijk zeer relatief te noemen. In Val d'Isère vind je een sfeervol dorpcentrum, een autovrije winkelstraat en ook nog een bruisend nachtleven, ideaal voor de jongeren onder ons. Een wintersportvakantie boeken naar Espace Killy is dus zeker niet iets om lang over te twijfelen. Onze trip naar Frankrijk twee jaar geleden was alleszins 100% de moeite! Veel skiplezier!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Tignes, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.