Risoul, Frankrijk skivakantie: goedkoop op wintersport


risoul wintersport frankrijk goedkoopEén van de topbestemmingen in Frankrijk is ongetwijfeld het skigebied van Risoul, dat samen met dat van Vars het grotere skidomein "La forÍt blanche" vormt. Risoul biedt u ruim 180km uitstekend onderhouden pistes, geschikt voor ieder niveau van skiër of snowboarder. Voor de beginners is er keus uit 17 groene en 50 blauwe afdalingen en voor de betere skiërs onder ons dienen er zich ruim 37 rode en 8 (!!!) zwarte pistes aan. Zeker de moeite waard dus! Ook de accomodaties in het dorpje zelf zijn van topkwaliteit. De vele, met typisch hout bekleede appartementen in Risoul zorgen ervoor dat er in dit populaire skigebied steeds een enorm warme sfeer hangt.

Risoul is hypermodern, met onder meer een bioscoop, verschillende bars en discotheken om je tot in de vroege uurtjes te amuseren. Groepsreizen in Risoul zijn immer plezant! We wensen je alvast veel skigenot in dit supergezellige skidorp! Bonnes vacances!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Risoul, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.