Morzine, Frankrijk skivakantie: wintersportaanbiedingen


Het skigebied Paradiski heeft zijn naam absoluut niet gestolen. Het is een echt paradijs voor zowel skiërs als snowboarders. Zo biedt Paradiski aan zowel beginners als gevorderden ruim 425 km aan schitterend geprepareerde pistes. Beginners kunnen zich vooral uitleven in de onderste regionen (er zijn hoogteverschillen op te merken tussen 1100-3250 m), terwijl we de gevorderden de afdaling van de Aiguille Rouge (3226m) wel kunnen aanbevelen. De Aiguille is een zwarte piste, die u in 7 km 1200m lager zal brengen in het bosrijke dorpje Villaroger. De snowboarders hebben hier een eigen snowpark en kunnen wekelijks meedoen aan de befaamde plaatselijke boardercross.

Maar ook de langlaufers zullen zich kunnen amuseren met de 150km aan beschikbare loipes. Nochtans bestaat dit uitgestrekte skigebied nog niet zo heel lang. Het is sinds 2003 dat de skigebieden van Les Arcs en La Plagne met mekaar verbonden zijn door de cabinelift "Vanoise Express" en alzo het zeer grote Paradiski zijn gaan vormen.

Zowel in Les Arcs en La Plagne is het zeer leuk vertoeven. Naast de immer gezellige appartementen en hotels, zijn er steevast bars, restaurants, winkeltjes te vinden die u met open armen zullen ontvangen. De après-ski gelegenheiden zijn in dit gebied echt om van te smullen. We wensen je alvast veel skipret en een ontspannende vakantie in Frankrijk toe!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Paradiski, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.