Morzine, Frankrijk skivakantie: hotels en chalets


Morzine Frankrijk Goedkope wintersport vakanties
Morzine, bij de sportliefhebbers onder ons zal deze naam wel een belletje doen rinkelen. Jawel, al meerdere keren heeft de Tour de France hier voet aan de grond gezet. Zo zelfs nog dit jaar (2006), want was het niet Floyd Landis die dit jaar na een helse marathontocht in de rit naar Morzine een gooi deed naar de (gecontesteerde) overwinning in het eindklassement. In wintersportkringen is Morzine echter niet diezelfde grote naam. Dit traditionele Franse dorpje is, in tegenstelling tot veel andere skigebieden, immers niet speciaal opgericht om als skioord te dienen. Veel skiërs en boarders nemen daarom ook vaak de grote télécabine die u in geen tijd naar het grotere Avoriaz brengt.

Samen met Châtel vormen deze drie dorpen het grote skigebied van "Les Portes du Soleil" Maar vergis u zeker niet: Morzine heeft u weldegelijk zeer veel te bieden. Gezellige restaurantjes, bars en jawel, ook discotheken zijn geen zeldzaamheid in die gezellige, uitgestrekte dorp. Er zijn bovendien ook verschillende sportieve faciliteiten voorhande. We wensen je alvast veel skiplezier in Morzine, en doe gerust Richard Virenque de groeten moest je hem zien!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Morzine, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.