Les Deux Alpes - Frankrijk goedkope skivakanties


Voor diegenen die wensen te gaan skiën doorheen een magisch en adembenemend landschap, is het skigebied van Les Deux Alpes ten zeerste aan te raden. Dit skigebied bevat bovendien een ruim gamma (200 km) aan perfect onderhouden pistes. De mindere goden onder ons kunnen zich amuseren op de talrijke, maar vooral brede rode, blauwe en groene pistes terwijl de semi-experts hun talenten voornamelijk kunnen botvieren in het snowboardpark of de adembenemende off-piste afdalingen.

Daarenboven is het skigebied ook nog eens één van de oudste skidorpen in Frankrijk en dat is duidelijk merkbaar. De verzameling aan hotels en appartementen staan eigenlijk willekeurig door mekaar, maar dat zorgt hoegenaamd voor een zeer gezellige, dorpse sfeer. Dit in combinatie met de verschillende shops, restaurants, barretjes, ... zorgt ervoor dat Les Deux Alpes dé uitstekende locatie is voor de personen die houden van een gezellig, rustig en deugdoend winterverlof.

Les Deux Alpes is daarnaast ook een zeer populaire bestemming voor vele studentenclubs(in de maand februari): de leuke uitgaans- en sportmogelijkheden zijn hier wellicht niet vreemd aan. Er is bijvoorbeeld een groot sportcentrum waar men kan zwemmen, schaatsen, squashen, ... Ook de après-ski faciliteiten zijn van een zeer hoog niveau: naast La Grotte du Yeti (aanrader!) vind je hier bijvoorbeeld ook veel Engelse pubs. Dat deze pubs bruisen van de sfeer behoeft volgens ons geen commentaar :) Veel plezier in de Alpijnse sneeuw !
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Les Deux Alpes, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.