La Norma - Frankrijk wintersport: hotel, chalet of appartement
Een goedkope skireis boeken met het gezin naar het Franse skigebied La Norma? Een perfecte keuze, echt waar! In La Norma zit u ver verwijderd van alle drukte en verkeer: geen hoge appartementen, geen autoverkeer, zeer kindvriendelijk, gezellige chalets en alles is zeer gemakkelijk bereikbaar te voet. Ideale skibestemming voor jonge gezinnen met kinderen dus! La Norma heeft bovendien ook heel wat gezellige barretjes of restaurants waar u steeds terecht kan voor een fris drankje of een heerlijke maaltijd.

Het skigebied La Norma bevindt zich op zo'n 1350m hoogte en ligt grotendeels in de bossen, vlakbij het Parc National de la Vanoise. Het is een skigebied dat zeer geschikt is voor beginnende skiërs en snowboarders met een heleboel blauwe en rode pistes tot uw beschikking. In totaal bevat dit gezellige, gemoedelijke skigebied zo'n 65km pistes waarvan u zeker de 'La Norma 2' of de 'Le Mezelat' moet gedaan hebben indien u al wat beter kan skiën en houdt van een snelle afdaling.

We wensen u een leuke en goedkope wintersportvakantie toe!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer La Norma, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.