La Joue du Loup - Frankrijk goedkope skivakanties
Goedkoop op wintersport naar het skidorp La Joue du Loup Voor al wie houdt van een rustige, niet drukke wintersportvakantie is La Joue du Loup de ideale skibestemming. Dit gezellige dorpje is geen druk bezochte toeristische vakantiebestemming, maar valt op door zijn authentiek pittoreske karakter. Hier treft men een heleboel lage appartementen en in Franse stijl gebouwde houten chalets aan. Het wemelt hier echt van de gezelligheid. Vooral gezinnen met kinderen vinden de laatste jaren alsmaar vaker de weg naar dit gezellige en gemoedelijke skidorp. Des te meer omdat er hier van drukte of veel verkeer totaal geen sprake is.

La Joue du Loup bevindt zich beneden het bekende skigebied van Massif de Dévoluy en telt ongeveer 100 km aan goed onderhouden skipistes. De pistes die men hier aantreft zijn ideaal gebied voor iets meer gevorderde skiërs, daar er voor de beginners slechts enkele blauwe pistes voorhande zijn om zich op uit te leven. Wat betreft de après-ski moeten we eerlijk zijn, zeer veel feestmogelijkheden heeft men in dit kleine skidorp niet. Maar er zijn sowieso wel enkele gezellige bars waar u steeds met de glimlach wordt onthaald.

We wensen u alvast veel sneeuwplezier en veel succes in het zoeken naar een goedkope skivakantie toe!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer La Joue Du Loup, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.