Châtel skivakantie: chalet, hotel en appartementen


Ieder jaar boeken een heleboel wintersporters hun goedkope wintersportvakantie naar het authentieke skidorp Châtel. Het is hier dan ook enorm gezellig vertoeven: Châtel is gelegen in het gigantische skigebied Portes du Soleil. Dit fenomenale wintersportgebied biedt maar liefst 650km aan goed onderhouden pistes aan, ideaal voor zowel beginners als gevorderde skiërs.

Het mooie aan dit dorp is dat alles er nog steeds hetzelfde uitziet als ongeveer 150 jaar geleden. De houten bebouwing, de authentieke cultuur, de gezellige sfeer die er hier rondhangt. Châtel is met andere woorden echt een supergezellige wintersportbestemming.

Voor een sfeervolle après-ski bent u in dit authentieke wintersportdorp ook zeker aan het juiste adres. Gezellige winkeltjes, bars en restaurantjes heeft men in Châtel zowaar in overvloed. In het dorp vindt u bovendien nog een tweede klein centrum (in de wijk Linga) waar u ook steeds met open armen wordt ontvangen voor een snack of een verfrissende drink.

Kortom: Châtel is dé ideale bestemming voor uw goedkope skivakantie indien u houdt van gezelligheid en graag nog eens proeft van de authentieke Franse sfeer. Veel plezier in dit prachtige skigebied!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Châtel, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.