Chamonix Appartementen Frankrijk - wintersportaanbiedingenZoals in vele andere skigebieden in Frankrijk, vindt men in de wintermaanden ook in Chamonix menig wintersporter terug. Dat mag zeker niet verbazen: Chamonix is dé bakermat van het hedendaagse wintersportgebeuren. Honderd jaar geleden bonden de eerste skiërs immers hier hun skilatten aan. Van snowboarders was er uiteraard nog geen sprake. Tegenwoordig gaat het er hier wel iets drukker aan toe, maar desondanks het huidige massatoerisme heeft dit skigebied niets van zijn eigen charmes verloren. Dit mondaine stadje, dat zich aan de voet van de legendarische Mont Blanc bevindt, straalt nog steeds een enorm warme belle époque sfeer uit. Zo vindt men bijvoorbeeld aan de voet van de verschillende skipistes het majestueuze Hotel Savoy  terug, dat met haar prachtige balkons, ballustrades en terras een ware lust voor het oog is.

Chamonix staat daarenboven ook bekend als hét aards paradijs voor de avontuurlijke skiërs en snowboarders. Want ook al zijn er, vooral aan de voet, veel groene en blauwe skipistes te vinden voor de beginnende wintersporters, de steile bergflanken rond Chamonix zijn schitterende kost voor de gevorderde skiërs en snowboarders. Volgens ons zullen zij zich hier naar hartelust kunnen uitleven op deze rode en zwarte pistes. En voor wie na een dagje skiën toe is aan een welverdiende ontspanning, kunnen wij zeker en vast het welnesscentrum van het bovenvermelde Hotel Savoy aanraden. Een goede massage of een aroma-bad kunnen soms echt wonderen verrichten.

Chamonix is met andere woorden een echt luxeoord, al dient gezegd dat dit zich meestal wel vertaalt in een iets hogere kostprijs. Doch, in last minute zijn op het internet vaak zeer voordelige buitenkansjes te vinden. Goed zoeken is de boodschap, en wij hopen je met onze website daarbij te kunnen helpen. Hoe dan ook, veel plezier in het stijlvolle Chamonix.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Chamonix, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.