Brianšon Wintersport Frankrijk: goedkope hotels, appartementen


´╗┐

Binnen het skigebied Le Grand Serre-Chevalier heeft men beschikking over vier verschillende toplocaties. Brian├žon is er daar eentje van. Brian├žon ligt vlakbij de Italiaanse grens en geldt als het hoogste stadje in heel Europa. Bijgevolg heeft het een fenomenaal uitzicht over het ganse skigebied en de omliggende Alpenbergen.

Le Serre Chevalier is één van de populairste skigebieden in Frankrijk. Dat is ook niet echt verwonderlijk, daar het kan beschikken over meer dan 250km aan pistes en daarnaast ook een heleboel schitterende off-piste mogelijkheden. Zowel beginnende als ervaren skiërs en snowboarders kunnen zich hier dus naar hartelust uitleven. Wie eens een uitdaging wilt, moet zeker eens de off-piste 'Guibertes' proberen. Dat is echt een aanrader! Veel plezier op uw goedkope skireis naar Le Grand Serre Chevalier (in Brian├žon)
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Le Grand Serre Chevalier - Brianšon, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.