Avoriaz - Frankrijk wintersport hotel: goedkope ski aanbiedingenAvoriaz is één van populairste skigebieden binnen heel Frankrijk. Naar onze bescheiden mening is dat ook niet meer dan terecht. Dit skigebied dat zich in de Franse Alpen bevindt, biedt zowel voor skiërs, snowboarders als langlaufers een perfecte accomodatie. Men vindt hier immers zo'n ruim (650 km !) en gevarieerd aanbod aan uitstekende pistes, voor elk dus wat wils. Daarnaast staat Avoriaz ook bekend als het enige autoloze Franse skistation: wintersporters en wandelaars aan de macht! Samen met de behouten behuizing van de gezellige hotels en appartementen zorgt dit toch wel voor stijlvolle, typische wintersportsfeer.

Aangezien Avoriaz zich in Frankrijk bevindt, mag het u niet verbazen dat ook de non-ski activiteiten van een zeer hoog niveau zijn. Après-ski, restaurants, bars, discotheken, ..., ze staan allemaal tot uwer beschikking. Avoriaz kan mede hierdoor echt tot één van de hipste skigebieden ter wereld gerekend worden. Tenslotte kunnen we u ook meedelen dat er vaak zeer goedkope lastminute vakanties naar Avoriaz zijn te vinden. Eens goed zoeken op Google (zoekbalk in ons linkermenu) kan zeer vruchtbare resultaten opleveren. Alvast veel skiplezier.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Avoriaz, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.